ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ | PRIMOULA COUNTRY HOTEL & SPA

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Στα Ζαγοροχώρια, στα Άνω Πεδινά, βρίσκεται ο ξενώνας Πρίμουλα, ένα παραδοσιακό Boutique Hotel, 4****, με δωμάτια, σουίτες και διώροφα πέτρινα σπίτια, κοντά στο φαράγγι του Βίκου, και το Βοϊδομάτη. Τριγύρω, και σε πολύ κοντινή απόσταση, βρίσκονται η Κόνιτσα και άλλα παραδοσιακά χώρια όπως το Πάπιγκο, το Μονοδένδρι και οι Κήποι, με τα ονομαστά πέτρινα γεφύρια, τις παλιές εκκλησίες, και τα μοναστήρια. Τα Γιάννενα, με τη λίμνη Παμβώτιδα και το σπήλαιο Περάματος απέχουν μόνο 35 χλμ. από το Ζαγόρι.

Το ξενοδοχείο μας στεγάζεται σε ένα αναστηλωμένο αρχοντικό και προσφέρει αξέχαστη εμπειρία διαμονής, σε δωμάτια με τζάκι, οικογενειακά δωμάτια, αυτόνομες κατοικίες, και σουίτες, επιπλωμένα με ποιότητα και πολυτέλεια.

Το κατάλυμα  προσφέρει πρωινό, βασισμένο στα αγνά τοπικά προϊόντα της Ηπειρώτικης γης (τυριά, αυγά, μελί, χόρτα για πίτες και βότανα από το Ζαγόρι), και έχει βραβευτεί από το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» του ΕΟΤ.

Με αφετηρία το ξενοδοχείο και σε συνεργασία με εταιρίες εναλλακτικού τουρισμού μπορούμε να οργανώσουμε για εσάς δραστηριότητες στην φύση, όπως: Rafting, στο Βοϊδομάτη και τον Άραχθο, Canyoning, Ποδηλασία βουνού, Αναρρίχηση, Πεζοπορία, Ιππασία, Αλεξίπτωτο πλαγιάς.

Εκμεταλλευτείτε τις τακτικές προσφορές μας και γνωρίστε τα Ζαγοροχώρια μέσα από τη δικιά μας διαφορετική αντίληψη για τον τουρισμό του βουνού.